• AMREINRACING AUTÓSZERVIZ KFT.
    Minőség, megbízhatóság, szakértelem

Motorfelújítás, futómű állítás

A motorfelújítás területén szerzett szakmai gyakorlatunknak és partneri együttműködéseinknek köszönhetően ügyfeleinknek számos lehetőség áll rendelkezésére, ha a motorblokk- illetve hengerfej területén probléma lépett fel. A használat során bekövetkezett kopásokból adódó hibák elhárítása jó eséllyel elvégezhető, amennyiben ezt az adott körülmények lehetővé teszik.

Munkánk során igyekszünk az ügyfeleink számára leginkább alkalmas megoldásokat megtalálni, és az azonnali cserék helyett a javításokra összpontosítani. Az ilyen jellegű hibák esetén mindig tájékoztatjuk ügyfeleinket a lehetőségekről, és arra törekszünk, hogy a szakmai háttérinformációk birtokában a legopcionálisabb döntéseket közösen hozzuk meg- mindezt úgy, hogy az maximálisan az ügyfél érdekeit szolgálja.


Szervizünkben személygépjármű- és kistehergépjárművek futómű beállítását végezzük, négy mérőfejes 3 dimenziós lézeres futómű beállítóval. A technológiának köszönhetően a legprecízebb adatösszehangolásra épülő módszert alkalmazzuk, így ügyfeleink tizedmilliméteres pontossággal beállított futóművet kapnak.